Skapad av:
Samlar in till:
Operation: RĂ€dda Bina
Hej!

Jag har startat en insamling för att rÀdda vÄra vilda bin. Bina Àr nÀmligen livsviktiga för vÄr matproduktion och hela ekosystemet.

Men en tredjedel av vÄra vilda biarter Àr pÄ vÀg att försvinna! Gifter, matbrist, ett förÀndrat landskap och klimatförÀndringar hotar vÄra vilda trÀdgÄrdsmÀstare. Det kan fÄ allvarliga konsekvenser för mÀnskligheten och den biologiska mÄngfalden.

Stöd gÀrna min insamling! Tillsammans kan vi rÀdda bina!

Tack!

Genom de gÄvor som samlas in kan Naturskyddsföreningen jobba för ökad biologisk mÄngfald genom ett mer hÄllbart jordbruk, mer ekologisk mat och fler naturbetesmarker och Àngar. Detta Àr saker som alla gynnar vÄra vilda bin och pollinatörer.
Ge en gÄva

Insamlat

14% 2 500 kr

GĂ„vor