Födelsedags insamling Catharina 75 år

Ge en gåva
Skapad av:
Catharina Brunnström
Date:
19 juli 2024
Samlar in till:
Rädda våra vilda bin och pollinatörer

Födelsedags insamling Catharina 75 år

Hej!

Jag har startat en insamling för att rädda våra vilda bin. Bina är nämligen livsviktiga för vår matproduktion och hela ekosystemet.

Men en tredjedel av våra vilda biarter är på väg att försvinna! Gifter, matbrist, ett förändrat landskap och klimatförändringar hotar våra vilda trädgårdsmästare. Det kan få allvarliga konsekvenser för mänskligheten och den biologiska mångfalden.

Stöd gärna min insamling! Tillsammans kan vi rädda bina!

Tack!

Genom de gåvor som samlas in kan Naturskyddsföreningen jobba för ökad biologisk mångfald genom ett mer hållbart jordbruk, mer ekologisk mat och fler naturbetesmarker och ängar. Detta är saker som alla gynnar våra vilda bin och pollinatörer.
Ge en gåva
500 kr
10%

Catharina Brunnström gav 500 kr

Senaste aktivitet

  • Caroline Naturskyddsföreningen Naturskyddsföreningen
    Tack för att du startat en insamling till vårt arbete för Rädda våra vilda bin och pollinatörer! Lycka till med insamlingen :) Hälsningar från oss på Naturskyddsföreningen
  • Catharina  Brunnström Catharina Brunnström gav 500 kr

    När vi sitter i trädgården en solig dag ser vi endast 3 humlor. Var är alla fjärilar? Hjälp mig att hjälpa vilda bin, humlor, fjärilar och andra pollinatörer att få bättre förutsättningar att leva. Alla bäckar små...